.

: 8.340.231 Работни места и 837.262 Резимеа.

 
 • 4.405.111 корисници

  успешно
  се регистрирале на Gigajob

Да им помогнеме на луѓето во целиот свет бесплатно да најдат работни места и вработени: тоа е мисијата на Gigajob!

  • Gigajob Македонија за баратели на работа
  • Gigajob Македонија за баратели на работа

   Искористете го Gigajob за да најдете работни места од Вашата професионална и/или географска област. Подесете емаил известувања за да се информирате за нови огласи за работа кои се совпаѓаат со Вашите критериуми на пребарување, веднаш штом тие бидат објавени онлајн. Прикачете го Вашето резиме за да контактирате компании и да бидете најдени од потенцијални работодавачи.
  •  
  • Прочитај повеќе за Gigajob Македонија за баратели на работа.
  • Gigajob Македонија за работодавачи
  • Gigajob Македонија за работодавачи

   За разлика од многу други сајтови за работа, Gigajob можете да го користите потполно бесплатно. Објавете ги Вашите огласи за работа и/или пребарајте ја нашата CV-база на податоци за да најдете интересни кандидати кои соодветствуваат на Вашите барања. Исто така можете да подесите емаил известувања за CV-ја кои одговараат на Вашите огласи за работа.
  •  
  • Прочитај повеќе за Gigajob Македонија за работодавачи.